Over mij

Mijn naam is Dilek Baltaci. Al ruim 16 jaar geef ik met enthousiasme en passie mijn kennis van de Engelse taal door. Dit doe ik in de academische setting, maar ook 1-op-1 tijdens privéles. Mijn aanpak pas ik altijd aan aan het niveau en de leeftijd van mijn cliënten.

Ieder mens is anders en leert op een andere manier. Het fijnst leer je als je je vertrouwd en op je gemak voelt. Ik benader mijn studenten niet alleen als leraar, maar ook als coach zodat ik precies kan geven wat nodig is.

Wil je bijvoorbeeld met meer vertrouwen leren? Of zijn er obstakels die zorgen dat je je niet goed kunt concentreren? Mijn ervaring als coach zorgt ervoor dat ik al in de eerste sessie zie wat een student nodig heeft.

Naast mijn werk als docent Engels heb ik mij jaren verdiept in NLP coaching. Als gecertificeerde NLP coach help ik je graag verder. 

Zowel het coachen als Engelse lessen geven doe ik met veel plezier. Het maakt me nóg gelukkiger om in korte tijd met behulp van krachtige technieken mensen positief te zien veranderen.

Zie ik je binnenkort?